Menüü planeerimine

Menüü planeerimine on protsess, mille käigus klient koos toitumisnõustajaga koostab endale isikliku menüü. Toitumisnõustaja kasutab menüüd – toiduainete nimekirja, mille koostis sõltub kliendi toitumiseesmärkidest ja võimalikest haigustest. Näiteks I tüübi diabeediga kliendile koostatakse menüü, mis hoiab hästi veresuhkrut kontrolli all, reguleerib toidu süsivesikute ja kiudainete sisaldust ning võtab arvesse ka teisi toiduga seotud tegureid.

Kristel Uibo vastuvõtule saab registreeruda siit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Facebook

Kliendid räägivad meist

Minus on palju rohkem enesekindlust

Tänan teid super hea koolituse eest, kus sain palju huvitavaid nippe, kuidas muuta ennast. Olen ...

Tarmo
Sain tagasi oma tervise.

Tänan teid mulle koostatud toitumiskava eest. Olen seda nüüd järginud juba 3 kuud ja tunnen e...

Maria

Vaata kõiki arvamusi »

Kontakt

Parim Tervis

Süda 10-24, Tallinn 10118

info@parimtervis.ee

Reg. nr. 80321304
A/a 2210501609